Predstavujeme výrobcov: Diewe Wheels

Predstavujeme výrobcov: Diewe Wheels

Firma Diewe Wheels GmbH bola založená v roku 2009 v meste Reid blízko Augsburgu ako dcérska spoločnosť dobre známej skupiny DIEWE Diamantwerkzeuge. Skupina už viac než 35 rokov stojí sa špičkovým náradím a pracovným oblečením.

Povinné vysoké štandardy

Výrobca nekladie dôraz iba na atraktívny dizajn, no rovnako aj na vysokú kvalitu svojich produktov. Disky Diewe sú vyrábané v najmodernejších podmienkach. Zvlášť vysoký dôraz je kladený na špeciálne povrchové úpravy odolné zimným podmienkach a výber špeciálnych materiálov, čo je zárukou dlhej živostnosti diskov.

Sídlo spoločnosti v nemeckom meste Kissing

Sídlo firmy Diewe Wheels GmbH v nemeckom meste Kissing 

Nové dizajny, široký výber

Výrobca má do budúcna veľké plány. Tím dizajnérov a inžinierov nepretržite svoju prácu stavia na kvalite s rôznorodosti sortimentu. Výber sa bude neustále rozširovať. Už v súčasnosti Diewe ponúka disky pre takmer všetky modely bežných áut a to v rôznych veľkostiach. Viac prevedení v matnej platinovej alebo nerezové vložky sú na pláne rovnako ako aj úplne nové modely diskov.

Permanentne vysoká dostupnosť

Pre výrobcu je veľmi dôležité, aby boli sklady vždy plné a aby bol pre vás ihneď dostupný každý model disku. Rýchlemu a hladkému dodaniu diskov Diewe až k vám teda nič nestojí v ceste. NajDisky.sk je priamym zastúpením výrobcu a dovozcom diskov Diewe Wheels pre SR.

Sklad výrobcu

Sklad diskov Diewe

Stránka výrobcu: http://www.diewe-wheels.de
Konfigurátor Diewe Wheels